Wasting Tempo - The Noe Goes Straight To Your Head.

Bra att använda

Posted Aug. 25, 2016, 9:25 a.m. By noe Tags: Hus o hem

Det är kul med inredning och att fixa hemma, ja det är något som dom flesta tycker är kul. Det är kul att se det man har gjort och känna att man har bidragit med det som man har gjort. Det är bra och kul det, det är nog därför som så många blir hemma fixare och tycker att det är kul att göra iordning hemma på semestern.

Tillfredställande

Ja det är ofta väldigt tillfredställande att jobba med sitt egna hus och se till att det blir så som man vill och känna att man har gjort det själv det är ju väldigt kul. Så det är bra at man prövar på och gör det om man kan och om det .
Det är klart att det krävs vissa verktyg och annat material än man kanske är van vid, kanske behöver man fogmassa och fogskum till exempel. Man lär sig nya saker hela tiden och det är ju kul att man kan lära sig nya saker.
Ja det finns mycket att lära inom många områden. Ja det är ju bra att man hela tiden har saker att lära sig och nya saker som man vill göra. Det är ju alltid bra att kunna fler saker så då kan det vara bra att lära sig att fixa och trixa lite hemma. 
Ja det finns så mycket som man kan göra och det är ju kul att man hela tiden kan lära sig mer saker och på så sätt kunna minska på utgifterna. För om man göra saker och ting själv så spara man pengar som man annars skulle ha lagt på att anställa någon att göra det på.
Så det är ju också väldigt ra och ett bra sätt att spara lite pengar på men ändå få jobbet gjort, så det är bra att lära sig lite själv.